20 Ağustos 2013 Salı

ablam Ayşe'den





Ben, yazarın ablasıyım. Annemin 9 yaşındayken başarılı şekilde kıymalı mercimek pişiren ilk çocuğu bendim ama aşçı olan Özge oldu. Tiyatro yeteneği olduğu için meşhur olması beklenen bendim, ama internet arama motorlarında ismi çıkan ilk aile ferdimiz Özge oldu. Edebiyatı kuvvetli olan ve yazar olması beklenen bendim, Özge blog yazarı oldu.
 

Bu blogda yazılanların hem öğrenmek hem de eğlenmek için işinize yarayacağından eminim.

 
Eğleneceksiniz çünkü, Özge egelidir. Yaşamayı sever, yeşili sever, zeytini ve zeytinyağını sever, denizi-güneşi sever. Yemeyi, içmeyi sever, işini sever. İnsanı duygulandırır. Sohbeti çok tatlıdır. Burada yazdıklarıyla size sadece tatlı reçetelerinin sırlarını değil, kalbini de açıyor.

 
Öğreneceksiniz çünkü, Özge aklı ile yeteneğini birleştirmiş ve kendisi gibi tatlı yapabilmeniz için size hangi bilgilerin ne şekilde sunulması gerektiğini sezmiştir. Tariflerini sizin hayatınızı kolaylaştıracak şekilde anlatır. Eğer bu tarifleri denemeye kalkarsanız, sanki egede bir kıyı kasabasında, açık havada, ayağınız çimlerdeyken, bir ahşap masanın üzerinde tatlı yapıyormuşsunuz gibi hissedeceğinize eminim.

 

 
İyi eğlenceler!

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder